Tuesday, December 8, 2015

Segarkan Wajah Dengan MAGIC POTION


Assalamualaikum .

Hello =)


Entry kali ni fiza nak kenalkan korang dengan satu produk penjagaan kulit muka yang sangat senang digunakan dan mempunyai kelebihan yang diimpikan oleh setiap wanita :) Produk yang tak memerlukan kita untuk calit pelbagai jenis cream ke muka dan menjimatkan masa! Biasalah, dunia wanita sekarang, bukan yang berkerjaya je sibuk, surirumah tu lagi la sibuk . Dan bila sibuk, muka pun malas nak jaga .ngeee .Macam fiza sendiri, bila kesibukan melanda, memang muka terbiar terus , nak calit mekap untuk nampakkan berseri sikit muka ni pun malas . hihi . 


Oleh itu, memperkenalkan produk penjagaan muka MAGIC POTION yang hanya perlu SPRAY,SPRAY & SPRAY sahaja . Anytime,anywhere =) sangat senang kan .



MAGIC POTION bahan nya adalah berasas kan air iaitu BEAUTY WATER..tidak ada bahan lain seperti chemical dan sebagainya .

Cadangan penggunaan ialah , spray setiap pagi setelah bangun tido dan spray lagi selepas kita berbedak dan memulakan tugas harian kita waktu pagi :) Boleh spray setiap masa jika rasa mengantuk dan lesu, spray sahaja :)


Antara kelebihan Magic Potion ni ialah ,
  • Dapat melindungi kulit dan mempertahan PH nya.
  • Mencegah kerosakan kulit dan sebagai pelindung kulit.
  • Bertindak sebagai pelembab yang mencegah kekeringan kulit wajah.
  • Dapat mencerah dan  mengencangkan kulit.
  • membantu kulit wajah kelihatan segar bermaya

dan paling BEST ialah ANTI AGEING kerana dalam kandungan beauty water itu sendiri mengandungi anti oksida yang tinggi.

Ni pulak antara testimoni yang dibuat oleh pengguna Magic Potion ,


So, korang kalau berminat, boleh dapatkan Magic Potion ni melalui info dibawah :

Harga : RM79 SM 89 SS
fb : https://www.facebook.com/elnkate
Ig : @elnkate
Contact : 019 3843524


3 comments:

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤