Wednesday, November 4, 2015

Fresh Brazil Citrus Dari Bath&Body Works


Assalamualaikum .

Hello =)


Showel Gel Fresh Brazil Citrus ni fiza terbeli tanpa sengaja . Masa tu masuk merewang dalam Nu Sentral, kawan yang nak beli, so fiza tersambar sekali . Bila balik rumah try guna, lepas tu , 

WANGInyaaaaaaaaaaaa! 

betul tak tipu oikkk! bau dia kalah bau perfume , pastu siap melekat-lekat lagi kat baju =)
Wangi dan segar je bau dia . Sesiapa je yang guna mesti akan tergoda lah dengan bau dia . Fiza siap suruh anak buah lelaki yang umur 6 tahun lagi try guna, haa lepas tu setiap kali nak mandi dia nak guna .haha , emmmm, wanginye ciklongg, afiq sukaa. hekhek .

Korang kalau nak rasa fresh dan wangi jugak lepas mandi, boleh beli shower gel ni kat Kedai Bath&Body Works , yang fiza tahu ada kat Nu Sentral je . Tempat lain tak pernah jumpa lagi .
So sekarang Fresh Brazil Citrus ni dah jadi favourite shower gel fiza dah :)


7 comments:

  1. Wah bagus kalau kekal lama wangi dia. Dapat berjimat sikitkan.

    ReplyDelete
  2. Bau sitrus memang sedap. Kalau bau bunga tak semua orang suka. Kadang bau bunga boleh buat sakit kepala. :)

    ReplyDelete
  3. Wahh bestnya wangi.. nak jugak.. tapi tak tahu ade ke tak ni . Hihi

    ReplyDelete
  4. kalau kat johor kedai ni ada kat jbcc & jpo

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤