Wednesday, October 7, 2015

Menu Orang Sakit


Assalamualaikum .

Hello =)



Menu lunch suami dan fiza hari ni . Sakit mengejut yang tak tertahan , untuk nak cepat , masuk sini. Doktor terus buat keputusan untuk operate dan tup tap tup tap .. siap .  Semua urusan dipermudahkan , hari ni masih di tahan di wad . 

Husband, semoga cepat sihat ye:) nampak hari ni dah semakin positif . Cuma penat je la. Lepas ni fiza jadi warden dapur , makan betul-betul kena jaga dah. Jadi, tak dibenarkan makan sebarang makanan yg boleh membawa kepada masalah usus dah lepas ni :) maggi tu, kene simpan dalam kotak lepas tu tape kemas2 dah. Korang doakan husband fiza cepat sihat dan boleh keluar wad esok :) 



07 Okt 2015, KPJ Kajang

12 comments:

  1. Semoga asben sis cpat sembuh . Kalo boleh buang je maggie tu hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminn.tqq :) kan, buang teruss senang.hikhik

      Delete
  2. semoag abe cpt sihat yer... insyaAllah.. jaga memolek dehhh...

    ReplyDelete
  3. ujian kak , abe kuat kak fiza pun kuat .. get well soon maaf tak dpt nak g melawat .. sobs

    ReplyDelete
  4. Menu ni juga la yang dipraktikkan di rumah ye.. Oppssss

    ReplyDelete
  5. Lepas operatr pmakanan kna jaga laa kan ..moga cepat sembuh .bleyh mkn sedap2

    ReplyDelete
  6. jg org yg sakit menu mmg kene jaga..BIG no to maggi..in sha Allah..semoga hsbnd fiza cpt sihat..

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤