Monday, March 16, 2015

Cholek , lagi dan lagi


Assalamualaikum .

Hello =)


Minggu lepas, hampir setiap hari kawan-kawan ofis duk mengadap makan cholek ni . Weekend , Sabtu dan Ahad pulak, fiza terus sambung ngadap dengan husband kat rumah . Dan hari ni, adaaa lagi officemate bawak, dan tengahari tadi, kenduri cholek lagi kat ofis ni . 

Fuhhh, nasib baik tak sakit perut berjemaah .




Gulp. Sedapp weh!

Gabungan mantap  gula + garam + kicap manis + belacan + cili padi , terhasil la cholek yang menggiurkan ni ;p 

Korang telan ailio tak tengok? 

=p

11 comments:

  1. Replies
    1. kan, fiza tgk balik pun telan ailio.haha

      Delete
  2. Sedappnyaa..mmg mantop lah..hihihi :)

    ReplyDelete
  3. layannnn... sedor sedor makan dah banyakk.. hihi..

    ReplyDelete
  4. huhu... teringat kenangan men'colek' ni kat department lama... leh kata hari2 sarapan mangga colek ni... ^_^

    ReplyDelete
  5. kena tag :)

    http://theieraziera.blogspot.com/2015/03/kemmas-huge-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. mak aaai. meleleh air liuk nengok aihhh

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤