Wednesday, October 29, 2014

Pasangan Artis Paling Sweet I Aeril Zafril dan Wawa Zainal


Assalamualaikum .


Hello =)


Dalam ramai-ramai artis kat Malaysia ni kan, pasangan Aeril dan Wawa adalah pasangan artis yang paling sweet di mata fiza . Suka sangat tengok gambar-gambar dorang berdua =)


see, romantisnya lahai . Gambar-gambar ni semua di ambil dari Instagram Aeril dan Wawa ye :)


*
*
*
*
*
*

nanti kan, nak ambik pose gambar gini jugak lah dengan husband , hikss boleh tak?




7 comments:

  1. tak minat sangat dorang ni... hehehe

    ReplyDelete
  2. alaaa nk jugak , dah ler kat studio kawan Lan tak boleh pi.., tunggu pi Paris lah.. :)

    ReplyDelete
  3. alaaa nak gak mcm ni tapiii tapiii takde asben lagi. haha

    ReplyDelete
  4. boleh jer fiza, silakan silakan pas tu share ngan weolls ok?

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤