Monday, September 8, 2014

Hari 8 I 5 lagu cinta kegemaran Fiza


Assalamualaikum .


#CABARAN30HARI

Tudiaa, tajuk ni pun masuk jugak dalam cabaran 30 hari nih, haha, adehh habis laa kantoi yang bahawasanya aku ini seorang yang jiwang karat :p




Fiza memang suka dengar lagu-lagu cinta ni, paling best bila dengar segmen DJ Lin dalam Suria FM tu, haa lagi lentok dia punya lagu cinta .haha

5 lagu cinta kegemaran fiza ialah :

1. You're my everything - Santa Esmeralda

You're my everything
The sun that shines above you makes the blue bird sing
The stars that twinkle way up in the sky

Tell me I'm in love, when I kiss your lips
I feel the rolling thunder to my finger tips
And all the while my head in a spin
Deep with in I'm in love .....

Sedikit lirik dari lagu ni =)
Memang layan jiwang habis lah bila dengar lagu nih, sampai sekarang fiza simpan lagi CD lagu dia . Dengar dalam kereta dengan husband malam-malam time dalam perjalanan jauh , fuhh, mengusik jiwa . Dah la muzik dia slow . Lagu ni adalah lagu yang paling fiza suka!


2. Disaat Sendiri - Dadali 
3. Tika dan Saat Ini - Medicine 
4. Lahar Cinta - Finalist
5. Kesilapanku Keegoanmu - Siti Nurhaliza

Tu 5 senarai lagu kegemaran fiza, sebenarnya banyakk lagi, tapi dah task ni nak 5 je, so tak leh over nak bagi lebih la.hihi




8 comments:

  1. lagu yang pertama tu kita serupa fiza...hik hik hik...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. rindu aku sgt rindu kamuuu.haa gituu.hihi

      Delete
  3. lagu no. 5 tu i loike..heheheheheh....salam kenal fiza

    ReplyDelete
  4. zizie suka lagu my heart will go on by celline dion.. hehehe...

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤