Saturday, September 6, 2014

Hari 6 I Apa Yang Fiza Makan Hari Ini


Assalamualaikum .


#CABARAN30HARI


Dalam banyak-banyak tajuk kan, tajuk ni fiza rasa macam kat zaman sekolah tadika dulu .haha

Awak makan apa hari ni? saya makan ayam goreng , syedapppp . hihihi

Oke, untuk menyempurnakan task cabaran hari ni, meh fiza sharekan apa yang fiza makan hari ni .

Bangun setiap pagi, benda pertama yang akan masuk ke perut ku ini ialah ESP Shaklee , lepas tu baru breakfast . Hari ni breakfast kat luar dengan husband , menunya NASI BERLAUK . haa, perut Kelate, biasa laaa =) 

Habis makan baru teringat tentang task hari ni . Jadi, tak sempat nak selfiekan Nasi Berlauk tuh =p

Tengahari ni pulak, memandangkan perut masih kenyang, tapi mulut mintak nak menguyah, maka, fiza makan ini untuk memenuhi kemahuan mulut ni , kali ni dah standby kamera untuk tunjukkan apa yang saya makan hari ni :)





Kentang dan popcorn ayamas . Sepinggan dengan ayam tu sebenarnya nugget, tapi disebabkan nugget tu hangit, so, dia tak layak untuk dipaparkan disini :p
 Makan sambil layan Hindustan =)


********************




10 comments:

  1. popcorn ayamas tu mmg terbaek.
    terasa pulak nak makan.
    mmg kena beli buat layan perut mlm2.

    ReplyDelete
  2. sedapnya.. zizie tak jumpa nasi lagi harini.. huhu..

    ReplyDelete
  3. Sedapnyer.. ehehhehe

    Salam Perkenalan dari mamamyja. Jemput singgah, komen and follow yer

    CABARAN HARI KE-6

    ReplyDelete
  4. camano nugget boleh hangit?hehe mesti melayang igtkan segmen ni..hehee irrayyan.com

    ReplyDelete
  5. tetiba je perut aku lapor lepas tengok makanan tu....

    ReplyDelete
  6. Bila la dpt mkn , akk fiza msk erk...huhu

    ReplyDelete
  7. heeeheeeheeeeheee...setahu saya perut kelate nih dio suko make budu ngn ikan tawar..hehehehehehehehehe...sodapnyaaaaaaaa....belanjo skli !

    ReplyDelete
  8. oooooo tajuk tadika eaaaa....buat tajuk esok tengokkkkkkk haaaahahhahaa

    ReplyDelete
  9. Singgah dan follow sini dari #KelabBloggerBenAshaari
    Salam kenal; http://engkumuzahadin.blogspot.com/

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤