Wednesday, September 17, 2014

Hari 17 | 5 perkara yang dirindu


Assalamualaikum .


5 perkara yang di rindu . Task kali ni =)


1. Zaman sekolah



2. Rindu suasana kampung, rindu nenek

#photorepost 

3.  Rindu zaman 42kg . boleh? hahaha. Dulu ingat lagi, fiza berusaha gigih nak naikkan berat badan, macam-macam vitamin makan, takkk jugak naik, last last, berat badan naik sendiri seiring dengan usia. Barangkali kerana perubahan hormon, berat pun bertambah. haha. And sekarang, tak habis habis berdiet sebab nak turunkan berat pulak
 -_-!

4.  Rindu moment di Pulau Perhentian. Dalam banyak-banyak tempat yang fiza dah pegi setakat ni, Pulau Perhentian adalah tempat yang paling best dan kena dengan jiwa ni . Lucu pulak bila teringat balik, fiza dan suami naik boat nak berjalan keliling pulau, yang bawak bot tu pulak budak umur 15 tahun, sekaliiii, minyak boat habis , kat tengah laut okeee. Fiza dengan husband kemain menggelabah, budak tu relaks je. haha. dah biasa katanya. Tak lama pastu, ada yang hantarkan minyak, fuhhh lega. Dah la tengah honeymoon time tu 



dan last, yang PALING fiza rindukan ialah 





saat 


...aku terima nikahnya...



=)



1 comment:

  1. bagusnya..awat berat badan nad tak naik..hehehe...sweet kan time nika..hehe

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤