Tuesday, April 15, 2014

Bukan Kerana Aku Tak Cinta


Assalamualaikum .

Biarkan dunia berputar
Seiring waktu berjalan
Sampai saat nanti tiba
Waktu merestui cinta yang terlarang
Untuk kita berdua

yeaa, ini adalah fav drama Fiza sekarang!  Makin lama, makin dramatik pulak cerita ni . Dulu kan, masa mula-mula layan tu, ishhh nyampah sangat dengan watak Mas yang gedikk tuh . Tapi dalam nyampah pun, tetap tengok jugak dari episod ke episod . Masa kat USM hari tu, siap tengok online tuu, episod yang ter'miss' . huhu .

Tadi dah masuk episod ke berapa tah, tak pasti, tapi makin lama, makin buat kita teruja nak tahu apa yang akan jadi nextnya . Banyak betul rahsia . 

pssttt , bukan pompuan je tau yang layan drama ni, lelaki pun ramai yang tengok .Hubby Fiza pun layan, haa tu ada sorang daddy ketak-ketak tu pun layan.hahaha. sape dia? tettt . Dalam hati ada taman uolls!opss . 



Novel dia Fiza tak pernah baca lagi, tu yang buat makin teruja , kalau dah baca novel baru tengok drama, jadi tak best la, sebab kita dah tahu apa yang jadi seterusnya kan :p

Untuk episod esok, ada rahsia  yang uncle Jebat nak bongkarkan , rahsia apa?
jadi tak sabar pulak nak tahu :p



2 comments:

  1. assalamualaikum fiza...menunggu episod seterusnya...kalau ada novel lg senang baca hingga habis dah tahu mcm mana akhirnya...:)

    ReplyDelete
  2. dkna tak minat baca novel..sob sob sob

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤