Friday, September 20, 2013

Kami happy, perut pun happy di Flora Kafe Ampwalk :)


Assalamualaikum .

Sambungan entry lepas :)

Masa gathering kat Flora Kafe hari tu, hampir 20 orang jemputan yang datang dan yang mana dah kawin, bawak family sekali , termasuklah fiza. Fiza datang dengan husband. First time kot dia ikut fiza gather sekali dengan kawan blogger macam ni :p .Puas pujuk hokey!  
Dan dalam ramai-ramai tu, ada dua tiga orang yang baru first time fiza jumpa dan kenal :) Mereka baik dan friendly :)

Us . 
Jeeb, Nizam, Ty, Qaseh, Aben, Mell (tuan punya Kafe) Mawardi, Bro Ahsan, Bro , Dr.Fuh, Ujang , Mieza dan Kak Sue . 





Eh eh, birthday sape pulak ni?? Haa, dalam entry lepas , fiza ada sebut pasal birthday kan . Rupanya, selain makan-makan ni, mereka celebrate birthday fiza dan jeeb sekali . sob sob sob . lap air mata . terharu tahu :'( sebab tu la meja kami meriah semacam je dengan belon belon sumer :p .


Thanks a lot kawan! kami really appreciate it! sayang korang lebih :)

Setiap gambar, ada cerita . so, fiza tepek je gambar-gambar utk tatapan di hari tua nanti :p



Hahaha, macam lebih kurang je kami dengan dak kecik ni :p belon ohh belon .

Sob sob sob, Qhaliff dan Zafirah . dua-dua tak mau dengan auntie pija .nak ngan ayah jee -.-

Qhaliff tolak tolak kite . Zafirah jerit , nanak nanak nanak .huhuhu.sob sob sob . nangis lagi .


Disebabkan belon banyak sangat, maka belon jadi permainan kami pada hari itu :p

Tu la dia ceritanya . Apapun kami have fun sangat! thanks a lot kpd Mell (tuan punya Flora Kafe) yang invite kami kanank-kanak riang ni bergembira di Flora Kafe dari jam 3.00pm sampai la 5.00pm lebih, lama jugak tu ^^ . Kami happy, perut kami pun happy sebab dapat makan sedap :p



23 comments:

  1. comeynyer tempat die.. meriahnyer=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang cantikk sgt! nanti awk boleh dtg sambut beday kt sini :)

      Delete
  2. Korang memang kanak2 riang ribena..

    ReplyDelete
    Replies
    1. elehhhh, same la org yg cakap tu punnnn :p

      Delete
  3. Cantek tudung shawl pink tu,,,blue mner?

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli kt kelantan :) masa raya hari tu ..

      Delete
  4. meriahnya....seronok nur tgk.. :)
    tempat pun cun melecunn

    ReplyDelete
  5. flora cafe again!huhu..baru ni opismet bt surprise besday party hubby dia kat cni jugak!hihi...hari2 nk g kele lalu ampwalk ni...dekat dengan umh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahhh! hihihi, May pun kene cuba makanan n suasana kt sini :)

      Delete
  6. *hari2 nak gi keje lalu ampwalk ni..dekat dengan umh

    ReplyDelete
  7. happy slalu ya...

    tumpang bace cni jom ke blog sy jgk ek,nk exchange bloglist ngan sy bgtau la :)

    Tak Mungkin Benar

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤