Sunday, July 21, 2013

Iftar : Buffet Ramadhan Kelab Golf Danau, UKM , Bangi


Assalamualaikum .

Alhamdulillah , baru sampai rumah lepas berbuka tadi . Hari ni, kami tak berbuka kat rumah , dapat jemputan daripada Abg & Kak Ipar berbuka di Kelab Golf Danau, UKM, Bangi . Buffet di sini untuk harga biasa RM48 (Dewasa) dan RM24 (Kanak-kanak) tapi dah abg ipar fiza ni ahli, so dapat la harga ahli, jadi RM40 satu kepala . Oke la harga dia :)


Buffet di Danau ni menyediakan 50 jenis juadah istimewa ( Klik ) untuk lihat senarai menu yang disediakan :)


eh eh, habis licin :p

Oke, gambar tak ada, entahlah nape tak ambik gambar eh ? errrr .Ada jugak snap, tapi sumer yang dalam fon fiza bergegar gegar gegar :p  So tak layak masuk belog :p haha.
Makanan kat sini, ermm boleh tahan la . kalau ikut skala 1-10 , tahap kesedapan dia di skala 7 . Bukan kategori terbaik, tapi kategori memuaskan :)
Masa fiza pegi tadi, menu special dia kambing golek , nampak sedap :) nampak je la, sebab fiza tak makan kambing :p rugi kan -.-
Untuk sesiapa yang berminat nak berbuka kat sini, boleh call dulu untuk tempah meja , dalam gambar atas tu, ada nombor telefon dia . Mana tahu, kena dengan selera korang :) 




7 comments:

  1. mesti mkanan dekat situ best2 dan sedap2 kan.. :)

    ReplyDelete
  2. bestnya dapat makan buffet ni =)

    ReplyDelete
  3. Sebenarnya tak minat makan buffet sebab im not a big eater. Rugi. Well ,sis , Rabu buffet so kita try la makan sebab FREE. Hahaha

    ReplyDelete
  4. tengok pada senarai menu macam sedap je..hehee

    Fiza singgah & follow disini :)
    If free boleh singgah kembali..
    http://fizasaiza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. baru nak pergi hari ini..

    singgah n follow..
    jom singgah di blog http://diariaishah87.blogspot.com/
    salam perkenalan.. ;)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤