Saturday, June 8, 2013

Semalam, hari yang sangat melenguhkan -.-


Assalamualaikum .

hayyyy! lama nya tak jengah ke sini T_T , sepanjang minggu lepas dan bulan June ni, fiza amat sibuk T_T . sibuk fizikal dan mental .huhh! penat den . Tak sabar nak tunggu 21hb ni je, maka segalanya akan selesai . Lepas tu, berdebar tunggu result pulak o.O .

Semalam kan, first time fiza terpaksa hadapi jammed yang teruk selain jammed masa nak balik Kelantan musim Raya. Exam fiza di Uitm Shah Alam, dan setiap hari berjadual exam , fiza kena ulang alik ke sana, biasa oke je, tapi semalam , 2jam tahu dari Shah Alam nak sampai Presint 14 nih. Mungkin sebab hujan dan paper semalam habis lambat, so bertembung dengan orang nak balik kerja . Haa tu yang stuck tuh . Agaknya. Tak tahu lah, apa perasaan mereka yang hari-hari kena lalui kesesakan macam tu . huhh , mahu lenguh satu badan, tambah kalau pengguna manual macam fiza ni :'(

Hari ni, fiza nak habiskan masa depan PC dengan blog walking je, ada segmen or GA best, nak join!hikss, lama kot tak join segmen segmen nih :p . Sebenarnya kan, fiza teringin jugak nak buat GA , tapi erkkk, tak reti -.- hahaha . Kita kan blogger amatur je :p . Nanti lah ,Insyaallah one day, kalau dah bersedia, fiza cuba-cuba buat :p 




12 comments:

  1. salam Fiza..akak dapat online thru hp jerk...huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam sis , fiza pun kdg2 guna fon jugak :)

      Delete
  2. Ty dah hampir terkena Selasa lepas. Shah Alam mmg port bercinta dengan jem. Grr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, adehhh menahan sabar je lah akk -.-

      Delete
  3. fiza drive kete auto ke manual..?
    kalau menual mmg lenguh tak terkatalahh..
    Nur pun pernah terperangkap dekat damansara...
    mmg bebal je waktu tu..huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa jammed ni, fiza drive manual :p tu yang hangin tu sbb lenguh.huhuhu.

      Delete
  4. tetiba trauma dgr citer pasal jem huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha! penah kene teruk jugak eh adi :p

      Delete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤