Thursday, May 30, 2013

Oh! macam mana aku boleh dail ke situ


Assalamualaikum .

Di suatu pagi *erk,baru kejap tadi -.-

Dail nombor seseorang tet tet tet tet

Orang yg jwb : Hello, Assalamualaikum .
Fiza : Hello, Waalaikumusalam *mcm pelik suara orang yg jawab tu . Ni kat mana ni?
Orang yg jwb : Hot.fm 
Fiza : &*%$#$@%

Tak cakap apa, terus fiza letak fon! erkkk . macam mana aku boleh tercall Hot.fm neh? demmm.





17 comments:

  1. Assalamualaikum, haha.. ter"call" hot fm... saya follow blog ni :)

    ReplyDelete
  2. err..kenapa tetiba hot.fm..?
    mesti tanpa sedar dail nombor hot.fm kan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa, pagi masa dalam kereta tu, mmg fiza suka dgr hot.fm, kan kalau pg2 dia selalu ulang nombor dia suh peminat call :p terset dalam mind pulekk :p

      Delete
  3. assalamualaikum fiza...wah nak buat paggilan hangit ke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam mama, hikss.. nak hangitkan sape pun tatau

      Delete
  4. Salah dail?

    Rasa Hot tak?

    gaga

    ReplyDelete
  5. Salam...singgah sini
    Happy weekend Fiza

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam , thanks sudi singgah :) Happy weekend toooo :)

      Delete
  6. nasib xkena panggilan hangit..hehe

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤