Tuesday, April 16, 2013

Semakan Pemilih PRU-13


Assalamualaikum .

Fiza dah semak dah daftar mengundi Fiza . Yaaayyy, boleh balik mengundi bulan 5 nanti!
Mood : Tak sabar, excited weh! hihi . erkkk ni kali kedua fiza mengundi , tapi teruja nya macam first time :) . Sebenarnya teruja ni lebih kepada nak balik kg . Kelantan .hikss :p


Ni link dia kalau ada yang belum semak dan nak semak -> http://daftarj.spr.gov.my/
Masukkan IC je . 

Kalau nama dah didaftar, jangan tak pegi mengundi pulak . Sangat rugi! :p
Sekarang pun, bahang PRU dah sangat-sangat terasa dah . Bendera dah penuh , sebelum ni tengok ada satu bendera parti je ada terpacak kat sini, dua hari lepas, keluar rumah. ehhh dah campur dah bendera parti lain :) bagus bagus :p

Untuk semua Warganegara Malaysia , SELAMAT MENGUNDI!




Thanks For Reading This , Muahxx ~Much Love~

3 comments :

  1. assalamualaikum fiza....betul2 tu selamat mengundi mama pun nak cek juga ni...:)

    ReplyDelete
  2. Sudah semak.. :)

    Ehh..Blog fiza punn berubah wajah..
    Cantikk... :)

    ReplyDelete

hi chumel! Macih coz sudi komen kt sini..wink ;)
MuahhXXxxx ^_~