Wednesday, April 24, 2013

Selepas Make Up, hasilnya..


Assalamualaikum.



Sebelum


dan



Selepas! 

Mata sudah besar, Bulu mata dah mengalahkan Cik Ta u! 

hahaha! comey tak kak ton? inilah hasilnya selepas ber'perfect365' . Mari main mekap mekap tanpa rosakkan kulit muka :) 
Korang nak cuba? haa install je kat Play Store eh :p

Psst~ Macam-macam App ada sekarang ni kan, semuanya dihujung jari :p

posted from Bloggeroid



16 comments:

  1. Comel n cute sgt2.nampak ayu la :)

    ReplyDelete
  2. bestkan edit guna app ni... :)
    tapi fiza tak edit pun mmg cantikkk

    ReplyDelete
  3. la mati2 ingat kak fiza mekap..siyes cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . mekap la tu . tp bukan hasil tangan sendiri :p

      Delete
  4. bagus2....yg penting tak rosakkan kulit okehhhh....haaahaaa

    ReplyDelete
  5. cantik tapi kancil ndak suka pakai...suka tengok je...hehehe...apapun nanti dicadangkan dengan member2 lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. kancil mmg la xboleh pakai..hiksss ..ni untuk gegurl je :p

      Delete
  6. fiza ni mmg dah natural beauty, tak make up pun dah memey comey! hehehehhee.....

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum fiza....memang cun...:)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤