Sunday, February 10, 2013

Jammed


Assalamualaikum .

Alhamdullilah , kami *aku,hubby & adik2 dah selamat sampai kampung , di Jerantut . Cuti Tahun Baru Cina tahun ni kami tak balik Kelantan ,tunggu balik next month :) sebab , balik sambil memangkah :p 
Aku gerak kul 11 am lebih tadi , jalan clear dari Putrajaya sampai la masuk KL , tapi bila tiba di Tol Gombak .huhhhh , ni jadinya



Macam biasa la kan , meriahnya jalan raya laluan ke Pantai Timur bila tiba musim perayaan :) Tapi yang tak bestnya waktu jammed macam ni , ada kereta yang potong barisan , memotong belah kiri :( not nice la macam tu kan . Semua orang pun nak cepat sampai , jadi kena la sabar .

Kepada yang masih di perjalanan , kalau ada lagi la , berhati-hati ye .
Ingat yang tersayang :)

psst ~ aikk nape gambar kedua tu keluar gombak, Perak pulak? hikss




Thanks For Reading This , Muahxx ~Much Love~

13 comments :

  1. rindu nya I kat jalan raya ni... lebam jalan ni dulu kami guna hahahah. Have fun kat kampung.

    ReplyDelete
  2. Memang jammed terukkan...
    Adik nur pukul 9.30 baru sampai...

    ReplyDelete
  3. Selamat berhari raya di kampung :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, makan limau sampai kembung perut :p

      Delete
  4. Birunya langit... mcm guna filter khas. ^_^

    ReplyDelete
  5. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. tudiaaa jem.... tertanggal la lutut kalau keta manual kannn....

    ReplyDelete

hi chumel! Macih coz sudi komen kt sini..wink ;)
MuahhXXxxx ^_~