Thursday, November 29, 2012

Iklan Permohonan Program Pengajian Jarak Jauh USM 2013/2014


Assalamualaikum .

Hebahan ! hebahan! lai lai lai . sesiapa yang berminat nak sambung study ke peringkat Ijazah Sarjana Muda di USM secara Jarak Jauh , boleh mula membuat pemohonan mengikut tarikh seperti dibawah ,tunggu iklan keluar dulu ye :)



Minggu depan la ni , so korang yang masih bersemangat nak belajar tu , boleh la isi borang lepas keluarnya iklan ni nanti . Syarat asas dia mesti ada SPM dengan pengalaman kerja 5 tahun atau guna diploma atau STPM . Syarat-syarat lain dia boleh tengok di web USM nanti . Web untuk mengisi permohonan masih belum dibuka lagi , so kena sabar menunggu oke :) Jadi jangan lupa dapatkan akhbar-akhbar yang ada iklankan permohonan seperti yang dinyatakan diatas ni nanti oke :)


psst ~ lama aku tak muncul kat blog buruk ni :p rindu ^^






Thanks For Reading This , Muahxx ~Much Love~

19 comments :

  1. USM jeke? jaoh jgk tu..sy pon tingin jgk nk smbg stdy sebenarnya..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom la sambung :) jauh .. tp kita cuma g USM awal tahun je utk intensif :)

      Delete
  2. Nice info..!
    Terima kaseh beritahu..!

    ReplyDelete
  3. Sementara ada peluang tu rebutlah adik2....belajar setinggi mungkin.

    ReplyDelete
  4. mahalnya no pin sampai rm60... bukan selalu rm10 je ke?

    ReplyDelete
  5. Amek cost pe... Ngah tringin nk cntinue *d..

    ReplyDelete
  6. Salam....tmpng tnye...sy da pegi bsn nk beli no pin tu....tp staff kt situ kate xade...pastu ade sluran prdana ngan alternatif je..klu tuk pjj saluran ape ye?sbb mmg nk smbng blajar jg ni..tq..

    ReplyDelete
  7. Salam....tmpng tnye...sy da pegi bsn nk beli no pin tu....tp staff kt situ kate xade...pastu ade sluran prdana ngan alternatif je..klu tuk pjj saluran ape ye?sbb mmg nk smbng blajar jg ni..tq..

    ReplyDelete
  8. salam...liza, maaf saya menumpang..herm saya pun terjadi perkara yang sama jgk..staf BSN ckp xada...

    ReplyDelete
  9. peliknye takde..sy beli ade je.mungkim xsmua cwgn kot..tp sy beli no pin bln dec thn lps lg.anyway mmg no pin agak mhl rm60 tp kos pengajian pjj usn paling murah di malaysia compared to others pjj program kt ipta lain.. :)

    ReplyDelete
  10. Sy bru je apply..ambik kos pengurusan organisasi...ambik kmpus cwngn melaka...tunggu result ni..x thu dpt ke x..mohon je..ade sesape same kursus..slm perkenalan dri sy

    ReplyDelete
  11. sherlina same la....kite pun apply course pengurusan organisasi jugak =P

    ReplyDelete
  12. Bl rsult pjj usm 2013/2014 kluar ea??xcited nk smbg stdy ni..heheh

    ReplyDelete
  13. Bl rsult pjj usm kluar ea..xcited da ni..huhuh

    ReplyDelete
  14. saya dah daftar...tapi kenapa keluar diploma sedangkan saya nak sambung degree

    ReplyDelete
  15. saya dah daftar...tapi kenapa keluar diploma sedangkan saya nak sambung degree

    ReplyDelete
  16. pastikan website https://pohon.usm.my/ppjj/ yg diploma tu fulltime.. memang kebanyakan bsn xtahu.. sy pun pegi bsn org kaunter kata xda.. tpi sy suruh die check dengan org atas baru die tahu.. bank pun bkn betul sgt.. ape2 pun sy dah tahun ke2 pjj usm nie :-)

    ReplyDelete

hi chumel! Macih coz sudi komen kt sini..wink ;)
MuahhXXxxx ^_~