Friday, December 9, 2011

BEN ASHAARI TANYA KENAPA BLOG SAYA LAIN DARI YANG LAIN


Yayyy..join segmen jer la keje aku ari ni..idea nk menulis mmg kosong=(
Dah lame rasenya tak join segmen BA ni kan..huhuhu..nk join klik banner tu k=)

Segmen ni lain skit coz kene huraikan kebest san blog kita dan apa yg lain dari yang lainnya blog kita...ermm

Oke..ape yg lainnyer ek??hurmmm..aku rase tang background tu kot..hihihi aku gune batu bata kaler pink u! hahhhhh..mane nk carik tu.. p kedai hardware mane pun tak jumpe punyer..wiwiwiwiwi..
Yang bestnyer..ikut pandangan reader aku tak th..tp bagi aku..bestnyer blog aku coz..nk loadingnyer tak lame..opsss..yer la tu..aku tak suke tepek macam2 benda yg tak penting..senang org nak bace dan senang mata aku nk nengoknyer..ermm..lgpun blog ni simple jer just like me..hihihi =)

ermmm tu jer la..errr ckp tak 100 pth perkataan nih? kira oke la tu ek.. :p






Thanks For Reading This , Muahxx ~Much Love~

9 comments :

  1. Terbang dari segmen same. Selamat bersegmen

    ReplyDelete
  2. sy datang dari Melaka nak bace blog tuan yang lain dari lain .. terima kasih berkongsi idea

    Ini lah Blog Yang Ben Ashari Pilih..Jemput lah singgah

    ReplyDelete
  3. okay, background cantik.batu bata warna pink. hihik

    jemput singgah blog ezzat jugak ye

    http://missezzat.blogspot.com/2011/12/segmen-ben-ashaari-tanya-kenapa-blog.html

    ReplyDelete
  4. salam kenal dan follow :)

    www.akumad.com

    ReplyDelete
  5. siggah dari segmen bro ben.. Jemput sggh ke blog saya juga..

    http://www.shakirshafiee.com/v1/2011/12/09/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain-dari-yang-lain/

    ReplyDelete
  6. datang sini .. singgah + follow ,, jemput usha blog cik leeza ye ,, http://leeza-awak.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    ReplyDelete
  7. eza singgah sini dari segmen yang sama...:)

    ReplyDelete
  8. datang dari segmen yang sama .. dah follow kamu .. kalau sudi meh laa snggah blog aku and follow ler skali :) :)

    http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    from sabah, with love ^^

    ReplyDelete
  9. singgah dr segmen yg sama...done follow u...meh dtg blog sy plak ye...klu sudi follow kembali:)

    http://belogdaku.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    ReplyDelete

hi chumel! Macih coz sudi komen kt sini..wink ;)
MuahhXXxxx ^_~